За нас

Emojivibe е страница која ја состави целата колекција на емотикони до денес и презентираше описи на значењата на секое емотико на 41 јазик ширум светот!


Главен уредник на страницата е Лили Клевер .

Со едукација на филолог. Најзначајните проекти: Baby.ru, Kari, Turister.ru и поддршка на брендот во Lemon Media (именување, слогани).

Инстаграм - @lilia_klever